Profhilo är en innovativ behandling inom estetisk medicin. Den återfuktar huden på djupet samtidigt som den stimulerar kollagenproduktionen. Resultatet är en förbättrad hudkvalitet, ökad spänst och en naturlig lyster. Det är en skonsam och effektiv metod för att behandla hudens åldrande och ge en ungdomligare utstrålning. Den används även med fördel på hals, dekolletage och händer eller där en hudföryngring vill uppnås!

Vad är Profhilo?

Profhilo är en biomodelleringsprodukt som injiceras i huden för omedelbar fasthet och spänst. Det är en typ av filler men utan de vanliga krosslänkande egenskaperna som vanliga fillers innehåller för att stabiliseras i injektionsområdet. Profhilo ger därför ingen volym utan flyter snarare ut jämnt under huden i dermis och epidemis. Här lyfter den upp, återfuktar och skapar en slätare samt friskare hudkvalité. Profhilo är vävnadsstärkande och aktiverar även kollagen och elastin genom långsam frisättning av hyaluronsyra i huden. Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra som just nu finns på marknaden och fungerar därför som en fantastisk antiagingprodukt där huden känns slapp, torr eller glåmig. Den får även flertal pris som “bästa antiagebehandling”.

Varför Profhilo?

Det är en innovativ produkt som stärker vävnaden på sikt, få behandlingssessioner, få stick men en stor behandlingsyta. Du ser ett direkt resultat som förbättras under ca 4 veckor efter slutförd behandling/kur. Behandlingen är snabb och utan återhämtningstid så du kan direkt återgå till din vardag.

Vem passar Profhilo?

Profhilo kan göras på både kvinnor och män i alla åldrar. På en yngre hy i förebyggande syfte genom att stärka huden långsiktigt, och på en äldre hy för en omedelbart fastare och slätare hudstruktur.

Vilka områden kan behandlas?

Eftersom Profhilo är en vävnadstärkande injektionsprodukt kan alla områden över hela kroppen behandlas men de vanligaste är ansikte, hals, dekolletage och händer.

Hur fungerar Profhilo?

Profhilo injiceras direkt under det yttersta hudlagret där hyaluronsyran flyter ut och sprider sig jämnt och kontrollerat i huden och reagerar med hudens vävnad genom att omedelbart återaktivera den naturliga hydreringen. Som ett resultat ökar produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra som återfuktar och stärker huden på sikt.

Hur går behandlingen i Göteborg till?

Profhilo injiceras i ansiktet på fem injektionspunkter, 1ml/sida. Produkten masseras lätt in i ansiktet och därefter rekommenderas ytterligare en behandling efter 4 veckor. Slutresultat kan du se 4 veckor efter din sista behandling. För ett bibehållet resultat, är rekommendationen att göra en ny behandling efter 6-12 månader.