Vad är fillers?

Fillers är en produkt baserad på hyaluronsyra som används vid injektionsbehandlingar för att tillsätta volym i ansiktet. Det kan vara att man förlorat volym i ansiktet på grund av ålder, viktminskning, läppförstoring, behandla rynkor, linjer, ärr eller tillföra spänst. Det finns olika typer av fillers med olika densitet för att volymen ska kännas naturlig och äkta. Vid uppbyggnad av volym i kindbenen används t.ex en hårdare typ av filler medan vid läppförstoring används en mjukare filler för att läpparna fortfarande ska kännas mjuka och följsamma. Resultaten är omedelbara och konvalescensen är begränsad. För att få ett så naturligt och fint resultat som möjligt kombineras ofta fillerbehandling med botox. Hör gärna av dig till vår skönhetsklinik i Göteborg om du har frågor.

När kan man använda fillers?

En fillerbehandling har många användningsområden och passar:

– vid volymförlust i kinder och mellanansiktet
– vid mörka ringar eller hålighet under ögonen
– för att framhäva dina kindben, käkben eller läppar
– ärrbehandling
– torr, fuktfattig och slapp hud

Vilken fillerbehandling passar mig?

En av dem vanligaste frågorna vi får på vår skönhetsklinik i Göteborg är “Vilken fillerbehandling skulle passa mig?”. Vårt mål när du kommer till vår klinik i Göteborg för en fillerbehandling är att du ska känna dig varmt omhändertagen. Vi är lyhörda för dina önskemål och frågor. Tillsammans inför din behandling utformar vi en plan där som matchar förväntningar, resultat och budget. Vi ger alltid våra professionella rekommendationer, baserat på kunskapen som legitimerad sjuksköterska, långa erfarenheter och det “estetiska ögat”. Vi strävar alltid efter att du ska känna dig som ditt fräschaste jag utan att se behandlad och tillgjord ut. För att kunna erbjuda de bästa behandlingarna i Göteborg till våra kunder, håller vi oss alltid uppdaterade kring tekniker och nyheter i denna ständigt växande bransch.

Vilket fillersmärke är bäst?

När det kommer till vad vi vill tillsätta i vår kropp är vi väldigt kräsna. Vi vill ha det som är säkrast för kunden, bäst kvalité och som ger finast resultat. Därför jobbar vi med fillers från Restylane som är världens första stabiliserade och FDA-godkända icke-animaliska hyaluronsyra filler. Med över 20 års klinisk erfarenhet, fler än 3000 kliniska studier, mer än 30 000 000 genomförda behandlingar och så lite som 0.03% rapporterade biverkningar så känner vi oss trygga när vi utför våra fillerbehandlingar på vår skönhetsklinik i Göteborg.