Vår skickliga personal arbetar med precision och expertis för att framhäva dina ansiktsdrag på ett naturligt sätt. Med våra högkvalitativa fillers kan vi återställa volym, jämna ut hudens textur och skapa en strålande ungdomlig lyster. Uppnå omedelbara resultat utan kirurgi – låt oss hjälpa dig att känna dig fantastiskt vacker!

Vad är fillers?

Fillers är en produkt baserad på hyaluronsyra som används vid injektionsbehandlingar för att tillsätta volym eller fukt i ansiktet. Filler har många användningsområden. Vid till exempel ökad ålder samt även viktminskning förloras volym i ansiktet. Här kan vi då med hjälp utav filler återskapa denna volym. Vi kan även med filler utforma en läppförstoring, behandla rynkor, oönskade linjer, ärr eller enbart tillföra fukt och spänst till en åldrad eller fuktfattig hud. Det finns olika typer av fillers med olika densitet för att volymen ska kännas naturlig och äkta. Vid uppbyggnad av volym i kindbenen används t.ex en hårdare typ av filler medan vid läppförstoring används en mjukare filler för att läpparna fortfarande ska kännas mjuka och följsamma. Resultaten är omedelbara och konvalescensen är begränsad. För att få ett så naturligt och fint resultat som möjligt kombineras ibland fillerbehandling med botox. Hör gärna av dig till vår skönhetsklinik i Göteborg om du har frågor.

När kan man använda fillers?

– vid volymförlust i kinder och mellanansiktet
- vid mörka ringar eller hålighet under ögonen
- för att framhäva dina kindben, käkben eller läppar (konturering)
- ärrbehandling
- torr, fuktfattig och slapp hudarenhet, fler än 3000 kliniska studier, mer än 30 000 000 genomförda behandlingar och så lite som 0.03% rapporterade biverkningar så känner vi oss trygga när vi utför våra fillerbehandlingar på vår skönhetsklinik i Göteborg.

Vilken fillerbehandling passar mig?

En av de vanligaste frågorna vi får på vår skönhetsklinik i Göteborg är ”Vilken fillerbehandling skulle passa mig?”. Vårt mål inför en fillerbehandling är att du ska känna dig varmt omhändertagen, lyssnad på, få fram dina önskemål och frågor. Tillsammans inför din behandling utformar vi en plan som matchar förväntningar, resultat och budget. Vi ger alltid våra professionella rekommendationer, baserat på kunskap, som legitimerad sjuksköterska, långa erfarenheter och det ”estetiska ögat”. Vår strävan är att ta fram ditt finaste jag utan att se behandlad och onaturlig ut. För att kunna erbjuda de bästa behandlingarna i Göteborg till våra kunder, håller vi oss alltid uppdaterade kring tekniker och nyheter i denna ständigt växande bransch.

Vilket fillersmärke är bäst?

När det kommer till vad vi vill tillsätta i vår kropp är vi väldigt kräsna. Vi vill ha det som är säkrast för kunden, bäst kvalité och som ger finast resultat. Därför jobbar vi med världsledande fillers såsom Restylane, Teosyal och Profhilo. Med över 20 års klinisk erfarenhet, fler än 3000 kliniska studier, mer än 30 000 000 genomförda behandlingar och så lite som 0.03% rapporterade biverkningar så känner vi oss trygga när vi utför våra fillerbehandlingar på vår skönhetsklinik i Göteborg.