Ultra Col – världens första injektionsbehandling med PDO

Välkommen till den revolutionerande Ultra Col-behandlingen – en banbrytande hudterapi i form av injektioner. Denna behandling erbjuder en unik metod för att stimulera intensiv kollagenproduktion, vilket resulterar i en fantastisk spänst och fasthet utan att öka volymen. Ultra Col är särskilt effektiv för att behandla områden runt ögonen och halsen, men kan också användas på händer och andra delar av kroppen.

Huvudfokus för Ultra Col-behandlingen är att uppnå hudföryngring, huduppstramning och att återskapa en ungdomlig hudkvalitet. Genom att injicera Polydioxanone (PDO) i huden stimuleras kollagenproduktionen på djupet, vilket bidrar till att förbättra hudens struktur och elasticitet. Resultatet blir en fastare, mer lyft och ungdomlig hud.

PDO är en säker och beprövad material inom medicinsk världen och används ofta i kirurgiska trådar för att lyfta och strama upp huden. Vid Ultra Col-behandlingen används PDO i flytande form och injiceras strategiskt i specifika områden. Injektionerna är snabba, precisionsstyra och ger minimalt obehag för patienten.

Fördelarna med Ultra Col-behandlingen sträcker sig bortom de synliga resultaten. Genom att öka kollagenproduktionen och förbättra hudens struktur, kan behandlingen även bidra till att minska fina linjer och rynkor, förbättra hudtonen och öka hudens naturliga elasticitet. Detta ger en långvarig och naturlig förbättring av hudkvaliteten.

Konsultera oss gärna för att få mer information om Ultra Col-behandlingen och om den passar just dig. Ta steget mot att återfå en ungdomlig och strålande hud med den banbrytande Ultra Col-injektionsbehandlingen.