Adress: Redegatan 9, 426 77 Göteborg | 0707-30 54 01

Rebecca Stare

CERTIFIERAD INJICERARE/ÄGARE

rebecca@starebyrebecca.se
073-600 57 60‬

Jag är utbildad sjuksköterska, och certifierad behandlare, jag håller även utbildningar kring injiceringar. Jag har operativ vana från kirurgi samt en gedigen erfarenhet som klinikchef och har genomgått ett flertal utbildningar inom området. Jag startade kliniken 2015 och älskar varje ögonblick av detta!

Hos mig kan du boka tid för alla typer av injektionsbehandlingar. Jag kan även utbilda dig och din personal inom estetisk verksamhet.

-”Jag drivs av varje enskilt möte och vill ta fram det bästa för varje person! Balsmarerar själen samtidigt som jag piffar utsidan”.

Linn Wässing

SJUKSKÖTERSKA/HUDTERAPEUT

linn@starebyrebecca.se
0707-30 54 01

Jag är legitimerad sjuksköterska samt utbildad inom estetiska injektioner. Jag har jobbat i skönhetsbranschen i 15 år som make up-artist och hudterapeut och är nu tillbaka på kliniken efter tre års studier till sjuksköterska.

Hos mig kan du boka tid för alla typer av injektionsbehandlingar, våra behandlingar inom hudvård samt färgning och form av fransar och bryn.

Angelica Tilly

FRANSSTYLIST/SKÖNHETSTERAPEUT

info@starebyrebecca.se
0707-30 54 01

Jag är certifierad fransstylist med specialisering inom både singel- och volymfransar samt lashlift/browlift. Jag arbetar även med hudvård och är utbildad hos Dermaceutic.

Hos mig kan du boka tid för allt inom fransar och bryn samt hudvårdsbehandlingar.

-”Jag gör allt för att skapa en lugn och avkopplande stund för dig.”

Johnna Schölin

PLASTIKKIRURG

info@starebyrebecca.se

Jag är legitimerad läkare och specialist i plastikkirurgi. När jag inte är på kliniken som arbetar jag som överläkare i plastikkirurgi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset.