Lashlift är en populär skönhetsbehandling som ger ögonfransarna ett lyft och en mer öppen, piggare blick utan användning av fransförlängningar eller mascara.

Browlift, eller ögonbrynslift ger ögonbrynen en högre och mer upplyftad form.

Under behandlingen används en speciell formulerad gel som mjukar upp och böjer ögonfransarna, vilket skapar en naturlig och vacker böjning som håller i flera veckor. Resultatet är fransar som verkar längre och mer definierade, och som öppnar upp ögat på ett subtilt och elegant sätt. Lashlift är ett skonsamt och snabbt alternativ för dem som önskar framhäva sina naturliga ögonfransar utan den dagliga ansträngningen med smink och franstång.

Under denna behandling används en speciell kemisk produkt eller en gel som appliceras på ögonbrynen och sedan formas för att ge dem ett lyft. Resultatet är ögonbryn som ser mer öppna och ungdomliga ut, och som kan hjälpa till att rama in ansiktet på ett smickrande sätt. Browlift är ett snabbt och icke-invasivt alternativ för dem som vill förbättra formen och utseendet på sina ögonbryn utan att behöva använda smink eller genomgå kirurgi.